Over Samson Electronics

Wat is Samson Electronics Service:

Samson Electronics is een eenmansbedrijf, opgericht door Alexander Samson, waarin ontwerp en realisatie van unieke en zeer specifieke elektronische apparatuur voor zakelijke afnemers centraal staat.

alexanderinzaak


Het logo:

Het logo is simpel, met slechts 3 kleuren, te weten wit en donkergrijs en oranje. Het bestaat uit de onvolledige¬†naam van het bedrijf (‘service’ is weggelaten) en een afbeelding van een pijl in een vierkantje, met daarin een detail wat gezien kan worden als een schematische weergave van een condensator of batterij. Het plaatje is bedacht en gemaakt door het bedrijf van mijn zus, Alisha (http://www.2vape.nl)

 

Relatie Samson Electronics met GM7:

GM7 en Samson Electronics zijn van dezelfde persoon en beiden vallen onder Samson Electronics Service. GM7.nl biedt echter een projectportfolio en een productcatalogus aan, waar op de website van Samson Electronics geen ruimte is. De website van Samson Electronics heb ik bewust simpel en straight-to-the-point gehouden. ‘GM7’ is ook de merknaam van diverse elektronische producten, welke worden gebruikt in escape rooms. De reden waarom ik voor GM7 heb gekozen en niet voor Samson Electronics, is het feit dat ‘GM7’ wat onbekender en mysterieuzer klinkt dan ‘Samson Electronics’. Door props en zichtbare artikelen in een escape room te voorzien van de tekst ‘GM7’, zal het minder snel nep overkomen, dan als er duidelijk ‘Samson Electronics’ zichtbaar is. Zie ook de GM7 gravure in het midden van de speaker grill op onderstaande foto:
gm7detail